Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
  • E-Book
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnrecensies
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
  • Inspiratie
    • ILFW Travel
  • Over
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact

    Gemiddeld

    Cottage pie vega uit het kookboek Lots of vega van Lotte Vermeer.
    Vegetarisch

    Meatless Monday
    Vega cottage pie met linzen

    Op 20 maart 2023 door Jolande Vos
    Dragonfly Franse kip met romige misosaus uit het kookboek Jiwa van Carl Lemette & Mas van Putten
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Franse kip met romige misosaus: fusion & swingend

    Op 17 maart 2023 door Jolande Vos
    Aardappel rösti of latkes uit het kookboek Echt goed eten van Alice Zaslavsky
    Vegetarisch

    Meatless Monday
    Aardappel rösti met uien: zo krijg je hem knapperig

    Op 6 maart 2023 door Jolande Vos
    Kip met mosselen uit het kookboek Kipbijbel van Alain Caron en Rogier Trip
    Wereldkeuken

    Voor het weekend
    Malse kip met mosselen en roomsaus

    Op 3 maart 2023 door Jolande Vos
    Hartige oliebollen uit het kookboek Het hele jaar Feest van Rudolph van Veen
    Wereldkeuken

    Oud & Nieuw
    Italiaanse hartige oliebollen

    Op 28 december 2022 door Jolande Vos
    Vanille-kokosbavaroise met frambozensaus
    Nagerecht

    Kerstdessert
    Vanille bavaroise met kokos en frambozensaus

    Op 23 december 2022 door Jolande Vos
    Kerststol bakken uit het kookboek Rutger Bakt van Rutger van den Broek
    Lunchgerecht

    Kerstontbijt
    De allerlekkerste kerststol bak je zelf!

    Op 22 december 2022 door Jolande Vos
    Hartige strudel met olijven en feta van de Holy Kauw Company; vegetarisch kerstmenu
    Hartige taart

    Kerstdiner
    Hartige strudel met prei en olijven

    Op 19 december 2022 door Jolande Vos
    Hertenstoofpot met een dakje uit het kookboek stoofbijbel van Julius Jaspers
    Hoofdgerecht

    Kerstdiner
    Hertenstoofpot met een dakje

    Op 16 december 2022 door Jolande Vos
    1 2 3 … 36 Volgende »

    Meest populair

    • Gehaktballetjes van kip in preisaus uit het kookboek Nog eenvoudiger van Pascale Naessens
      Gehaktballetjes van kip in romige prei-curry (Koolhydraatarm)
      in
    • Melanzane alla Parmigiana uit Vijf seizoenen van Jonathan Zandbergen
      Perfecte Melanzane alla Parmigiana – origineel recept
      in
    • Javaanse panna cotta
      Panna cotta op z’n Indonesisch
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    ilovefoodwine op Instagram

    …

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food