Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnbeoordeling
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
    • Welke wijn bij biefstuk?
    • Welke wijn bij vis?
    • Welke wijn bij kip?
    • Welke wijn bij asperges?
    • Welke wijn bij pizza?
    • Welke wijn bij kaas?
    • Meer wijn spijs cominaties
  • Culinaire hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
    • Food
    • Wine
    • E-Books
  • Over
    • About me
    • Nieuwsbrief
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact

    Gemiddeld

    Quiche tomaat met tijm. Tomatentaart uit het kookboek VEg van Hugh Fearnley-Whittingstall
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Quiche tomaat met tijm en kaas

    7 april 2025 door Jolande Vos
    Nasi goreng 2.0 Rijstpannenkoek uit het kookboek Carbs van Meike Krüger
    Hoofdgerecht

    Voor het weekend
    Nasi goreng 2.0: comfortfood met een krokante twist

    4 april 2025 door Jolande Vos
    Soezendeeg maken Pâte a choux uit het kookboek Ma petite Patisserie
    Basis

    Ma Petite Patisserie
    Soezendeeg maken: het basisrecept van Audrey Krief

    26 maart 2025 door Jolande Vos
    Harira, Marokkaanse maaltijdsoep uit het kookboek Café Marseille van Derk Jan Wooldrik
    Wereldkeuken

    Voor het weekend
    Harira; hartverwarmende maaltijdsoep uit de Marokkaanse keuken

    14 maart 2025 door Jolande Vos
    Kaasmuffins met courgette. Helemaal glutenvrij. Recept uit het kookboek Glutenvrije bijbel van Janneke Vreugdenhil
    Lunchgerecht

    Meatless Monday
    Pittige kaasmuffins met courgette (glutenvrij)

    24 februari 2025 door Jolande Vos
    Boterzachte Short ribs met salsa verde uit het kookboek Colorful Cooking van Sergio Herman
    Eenpansgerecht

    Voor het weekend
    Boterzachte short ribs met salsa verde van Sergio Herman

    14 februari 2025 door Jolande Vos
    Taco's met bulgogi beef uit het kookboek Smokey Goodness BBQ best beef van Jord Althuizen
    BBQ

    Voor het weekend
    Trendy taco’s met Bulgogi beef

    24 januari 2025 door Jolande Vos
    Geroosterde tomatensoep Classic uit het kookboekje Soep-er van Janine de Roode
    Hoofdgerecht

    Meatless Monday
    Geroosterde tomatensoep met basilicum

    6 januari 2025 door Jolande Vos
    bechamelsaus maken uit het kookboek Saus bijbel van Julius Jaspers
    Basis

    Basisrecept
    Bechamelsaus maken: zó doe je dat

    30 oktober 2024 door Jolande Vos
    1 2 3 … 41 Volgende »

    Meest populair

    • Panna cotta met bramen
      Panna cotta met bramen: de zomer in een glaasje
      in
    • Recepten Hugh Fearnley-Whittingstall
      5x de lekkerste recepten van Hugh Fearnley-Whittingstall
      in
    • Vis met spinazie en groene curry
      Vis met spinazie en groene curry
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    GRATIS e-book!

    Ben jij ook een liefhebber van wijn en lekker eten, maar weet je niet altijd welke wijn het beste bij je gerecht past? Dan hebben wij iets speciaals voor jou! Ons gratis e-book “Welke wijn bij welk gerecht?” is jouw ultieme gids voor het vinden van de perfecte wijn-spijs combinaties.

    Ontvang het e-book GRATIS!

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food

    Ontdek de perfecte wijn bij elk gerecht met ons GRATIS e-book!

    Ben jij ook een liefhebber van wijn en lekker eten, maar weet je niet altijd welke wijn het beste bij je gerecht past? Dan hebben wij iets speciaals voor jou! Ons gratis e-book “Welke wijn bij welk gerecht?” is jouw ultieme gids voor het vinden van de perfecte wijn-spijs combinaties.

    "*" geeft vereiste velden aan

    Naam
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.