Nog een weekje en dan is het Pasen. De winkels liggen al weer vol met paashazen en chocolade-eitjes. Maar wat gaan we eten op die dagen? Een supersimpele paasbrunch is dan welkom. Zeker als het resultaat de moeite waard is! En daarvan ben ik overtuigd. Want dit menu is niet alleen snel gemaakt, maar ook overheerlijk.
Wat gaan we doen? We maken je vandaag alvast ‘lekker’ met dit menu, want de komende dagen verschijnen de recepten voor de paasbrunch op mijn website.
- Maandag: Aspergebouillon met dragon (ca. 30 minuten)
- Dinsdag: Quiche met broccoli en gele paprika (voor- of brunchgerecht)
- Donderdag: Lamskoteletjes met courgette-quinoasalade (ca. 25 minuten)
- Vrijdag: Mascarponecrème met rood fruit (ca. 15 minuten)
Muziek: om alvast in de stemming te komen. De mooiste aria uit de Matthäus Passion van Johann Sebastian Bach .
Meer heerlijke recepten met bijpassende wijnsuggesties? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief.
Geef een reactie