Gehakt is een alleskunner en iedereen vindt het lekker. Je kunt kiezen tussen rundergehakt, half-om-half, kippengehakt of lamsgehakt. Maar ook met vegetarisch gehakt kun je heerlijke gerechten maken. Elke dag gehakt, het verveelt nooit. Kijk maar…
Natuurlijk altijd met een glas wijn erbij. Want daar gaat het om: mooie wijn-spijscombinaties zorgen voor nog meer mooie momenten aan tafel (lees de wijn-spijsadviezen bij elk recept). Laat je inspireren…
MAANDAG
Zoals altijd starten we met de Meatless Monday. Dat kan ook met gehakt. Deze Turkse aubergineschotel kun je namelijk bereiden met vegetarisch gehakt, maar ook met rundergehakt is het een absolute aanrader. Heerlijk!
DINSDAG
Voor de dinsdag kippengehakt met stoemp. Een recept van de Belgische tv-kok Jeroen Meus. Echt iets voor de herfst.
WOENSDAG
Woensdag, gehaktdag! We eten een fantastisch mooi gehaktbrood in Parmaham. Dat vindt iedereen lekker. Een feest op tafel. Bovendien gemakkelijk om te maken.
DONDERDAG
Pasta Bolognese; een klassieker bij uitstek. Mijn versie vinden ze hier in huis onweerstaanbaar. Ik noem hem dan ook ‘de beste bolognesesaus ever’. Proberen dus…
VRIJDAG
Lekker makkelijk het weekend in met een broodje hamburger. Niet van de Mc Donald, maar gewoon zelfgemaakt. Uiteraard met een extra geweldige saus.
KLIK OP DE LINKJES VOOR HET BIJBEHORENDE RECEPT!
Meer heerlijke recepten met bijpassende wijnsuggesties? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Geef een antwoord