Snel-Klaar

I Love Food & Wine WEEKMENU #3

Bevallen de nieuwe weekmenu’s? Na de eerste ‘gezonde’ invalshoeken, stappen we deze week over naar een ander hot item. Iedereen wil doordeweeks graag snel klaar zijn, toch? Je komt moe uit je werk, de energie is op en dan wil je niet nog eens uren in de keuken staan. Daarom deze week een I Love Food & Wine menu met snel-klaar gerechten. Elke dag staat je gerecht binnen 15 minuten op tafel! Nog sneller dan de gerechten uit een Hello Fresh-box. 

MAANDAG

Ook zonder vlees kun je snel klaar zijn. Vandaag, in het weekmenu #3, op MEATLESS MONDAY een pastagerecht: tagliatelle met spinazie. Staat in 15 minuten op tafel.

Pasta met spinazie en walnoten
Pasta met spinazie en walnoten

DINSDAG

Op dinsdag koken we lekker iets snels met kipfilet. Deze kipstoof met dadels komt uit Marokko en staat eveneens in 15 minuten op tafel. Een aanrader.

Kipstoof met dadels
Kipstoof met dadels

WOENSDAG

Voor vandaag zitten we nog veel sneller aan tafel, namelijk in 10 minuten. Deze Vietnamese steak is behalve superlekker, bovendien ook nog eens supersnel. Even wokken en klaar is kees. Die komt gegarandeerd op je favorietenlijst.

Vietnamese biefstuk
Vietnamese biefstuk

DONDERDAG

Op donderdag eten we mosselen met prei en spek. Een snel-klaar recept uit het kookboek Doordeweeks van Hugh Fearnley-Whittingstall. Ook in 15 minuten klaar.

Mosselen met spekjes
Gekookte mosselen met spekjes

VRIJDAG

Op vrijdag een kleurig groentegerecht met ei. Lekker pittig door de rauwe ham. Bovendien ook nog eens in 20 minuten op tafel. Het heet piperade met een twist.

Piperade met een twist
Piperade met een twist

Meer heerlijke recepten met bijpassende wijnsuggesties? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.