Bevallen de nieuwe weekmenu’s? Na de eerste ‘gezonde’ invalshoeken, stappen we deze week over naar een ander hot item. Iedereen wil doordeweeks graag snel klaar zijn, toch? Je komt moe uit je werk, de energie is op en dan wil je niet nog eens uren in de keuken staan. Daarom deze week een I Love Food & Wine menu met snel-klaar gerechten. Elke dag staat je gerecht binnen 15 minuten op tafel! Nog sneller dan de gerechten uit een Hello Fresh-box.
MAANDAG
Ook zonder vlees kun je snel klaar zijn. Vandaag, in het weekmenu #3, op MEATLESS MONDAY een pastagerecht: tagliatelle met spinazie. Staat in 15 minuten op tafel.
DINSDAG
Op dinsdag koken we lekker iets snels met kipfilet. Deze kipstoof met dadels komt uit Marokko en staat eveneens in 15 minuten op tafel. Een aanrader.
WOENSDAG
Voor vandaag zitten we nog veel sneller aan tafel, namelijk in 10 minuten. Deze Vietnamese steak is behalve superlekker, bovendien ook nog eens supersnel. Even wokken en klaar is kees. Die komt gegarandeerd op je favorietenlijst.
DONDERDAG
Op donderdag eten we mosselen met prei en spek. Een snel-klaar recept uit het kookboek Doordeweeks van Hugh Fearnley-Whittingstall. Ook in 15 minuten klaar.
VRIJDAG
Op vrijdag een kleurig groentegerecht met ei. Lekker pittig door de rauwe ham. Bovendien ook nog eens in 20 minuten op tafel. Het heet piperade met een twist.
Meer heerlijke recepten met bijpassende wijnsuggesties? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Geef een antwoord