Weekmenu #13

5x Snel & Simpel

Wil jij ook graag snel klaar zijn doordeweeks? Dat kan met dit snelle weekmenu (met superlekkere gerechten!) die allemaal heel simpel te maken gerechten. Alle gerechten staan binnen 30 minuten op tafel.

Natuurlijk altijd met een bijpassend wijnadvies. Want daar gaat het om: mooie wijn-spijscombinaties zorgen voor nog meer mooie momenten aan tafel. 

MAANDAG

Verrassend eenvoudig is deze bonenschotel met spinazie. Een heerlijk vegetarisch gerecht voor de Meatless Monday. Staat in 20 minuten op tafel! Echt proberen!!!

Witte bonenschotel met spinazie en paddenstoelen
Witte bonenschotel met spinazie en paddenstoelen

DINSDAG

Bij ons in huis is een ‘pastaatje’ altijd welkom. Deze versie met roodlof en spek is lekker eenvoudig, maar toch verrassend. Een voorjaarsgerecht uit de Italiaanse keuken. In 20 minuten klaar.

Pasta met roodlof en spek
Tagliatelle met roodlof en spek

WOENSDAG

Woensdag, gehaktdag, toch? Heel simpel om te maken zijn deze gehaktballetjes in tomatensaus met koriander. Staat in 25 minuten op tafel. Serveer met rijst en boontjes.

Gehaktballetjes met koriander
Gehaktballetjes met koriander

DONDERDAG

Deze zalm van Ottolenghi gaat er altijd in. De salsa van bleekselderij en krenten maakt hem heel speciaal. Echt een toppertje. Aanrader dus! In 30 minuten op tafel.

Zalm met pijnboompittensalsa Ottolenghi
Zalm met pijnboompittensalsa

VRIJDAG

Voor het weekend maken we de Pesto kip van Melissa Hemsley. Je bent in 20 minuten klaar en dan maak je ook nog de pesto helemaal zelf. En lekker dat dat is! Mmm….

Pestokip met zomergroenten
Pestokip met zomergroenten

KLIK OP DE LINKJES VOOR HET BIJBEHORENDE RECEPT!

Weekmenu 3 SnelNog meer simpele toppers nodig? Hier vind je er nog vijf.

 

Meer heerlijke recepten met bijpassende wijnsuggesties? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *