Weekmenu #14

5x Snel & Simpel

Wil jij ook graag snel klaar zijn doordeweeks? Dat kan met dit snelle weekmenu (met superlekkere gerechten!) die allemaal heel simpel te maken gerechten. Alle gerechten staan binnen 30 minuten op tafel.

Natuurlijk altijd met een bijpassend wijnadvies. Want daar gaat het om: mooie wijn-spijscombinaties zorgen voor nog meer mooie momenten aan tafel. 

MAANDAG: Bonenschotel met spinazie

Verrassend eenvoudig is deze bonenschotel met spinazie. Een heerlijk vegetarisch gerecht voor de Meatless Monday. Staat in 20 minuten op tafel! Echt proberen!!!

Witte bonenschotel met spinazie en paddenstoelen
Witte bonenschotel met spinazie en paddenstoelen

DINSDAG: pasta met roodlof en spekjes

Bij ons in huis is een ‘pastaatje’ altijd welkom. Deze versie met roodlof en spek is lekker eenvoudig, maar toch verrassend. Een voorjaarsgerecht uit de Italiaanse keuken. In 20 minuten klaar.

Pasta met roodlof en spek
Tagliatelle met roodlof en spek

WOENSDAG: gehaktballetjes in tomatensaus

Woensdag, gehaktdag, toch? Heel simpel om te maken zijn deze gehaktballetjes in tomatensaus met koriander. Staat in 25 minuten op tafel. Serveer met rijst en boontjes.

Gehaktballetjes met koriander
Gehaktballetjes met koriander

DONDERDAG: zalm met pijnboompittensalsa

Deze zalm van Ottolenghi gaat er altijd in. De salsa van bleekselderij en krenten maakt hem heel speciaal. Echt een toppertje. Aanrader dus! In 30 minuten op tafel.

Zalm met pijnboompittensalsa Ottolenghi
Zalm met pijnboompittensalsa

VRIJDAG: pestokip met zomergroenten

Voor het weekend maken we de Pesto kip van Melissa Hemsley. Je bent in 20 minuten klaar en dan maak je ook nog de pesto helemaal zelf. En lekker dat dat is! Mmm….

Pestokip met zomergroenten
Pestokip met zomergroenten

 

KLIK OP DE LINKJES VOOR HET BIJBEHORENDE RECEPT!

Weekmenu 3 SnelNog meer simpele toppers nodig? Hier vind je er nog vijf.

 

 

 

 

BEWAAR DIT SIMPEL WEEKMENU OP PINTEREST!

Wil je het SIMPEL weekmenu opslaan zodat je ‘m later makkelijk terug kunt vinden? Bewaar deze foto dan op een van je Pinterest borden.

Heb je het druk, dan wil je simpel koken en simpel eten. Maar lekker, gezond en afwisselend, dat blijft wel super belangrijk. Deze 5 eenvoudige en snelle gerechten zijn gemakkelijk om te maken. Binnen 30 minuten op tafel. Bovendien ook budget proof. Recepten nodig? Ga naar de website van I Love Food & Wine. #makkelijk #simpel #snel #budget proof #goedkoop