Home Sweet Home Xmas

Kerstdiner van Yvette van Boven

Kookboekenschrijfster en tv-presentator Yvette van Boven is een ware foodie. Bovendien ook nog eens waanzinnig populair. Onlangs gekozen tot de nummer twee Food-Influencer van Nederland in de FavorFlav Food Top 100, vlak achter winnaar Joris Bijdendijk, de SVH meesterkok van restaurant RIJKS® van het Rijksmuseum in Amsterdam.

Wekelijks staat Yvette in het Volkskrant Magazine met een recept voorzien van een mooie illustratie ook van haar hand. Daarnaast zien we haar dit najaar ook wekelijks op de televisie met haar succesvolle programma ‘Koken met van Boven’. En als klap op de vuurpijl had ze ook nog tijd om maar liefst twee kookboeken uit te brengen. Een daarvan is ‘Home Sweet Home Xmas’, boordevol makkelijke recepten voor een onbezorgd kerstfeest.

Uit dit prachtige kookboek selecteerde I Love Food & Wine een heerlijk kerstmenu, dat ook nog eens heel goed voor te bereiden is. Uiteraard aangevuld met de beste wijnsuggesties. Volgende week; van maandag t/m donderdag verschijnen de recepten op I Love Food & Wine. Stay tuned…

Kerstmenu van Yvette

Terrine met prei en gerookte zalm staand uit het kookboek van Yvette van Boven
Terrine met prei en gerookte zalm
Bietensoepje met rode port
Bietensoepje met rode port
Kerstporchetta
Kerst porchetta van Yvette van Boven
Warme vanille - trifle met banaan
Warme vanille – trifle met banaan

Waarom Home Sweet Home Xmas in de kast?

Cover Home Sweet Home XmasIedereen wil zich goed voorbereiden op een schitterende kerst met een fantastisch kerstdiner dat niet kan mislukken. In dit boek van Yvette van Boven vind je, behalve dit bovenstaande menu,  nog veel meer mooie kerstrecepten; van klassiekers (kerstbroodkrans,  garnalenbisque, rodekool) tot basisrecepten (cranberrycompote, bouillon, klassieke vinaigrette), maar bovenal heel veel  creatieve kerstgerechten ( papaja-gin gazpacho, gevulde fazant, pastei van hert of mini Christmas pudding). Voor elk wat wils.

Aangevuld met 13 kerstmenu-suggesties en prachtige foto’s van haar man Oof Verschuren. Loopt het water je al in de mond?

 

BESTELLEN? DAT KAN HIER:

Titel:                     Home Sweet Home Xmas
Auteur:                Yvette van Boven
Uitgever:            Fontaine Uitgevers B.V.
ISBN:                    9789059567542
Prijs:                     € 29,95

 

Benieuwd naar het totale kerstdiner van Yvette? Meld je aan voor de nieuwsbrief. En stay tuned!

 Credit foto’s: Oof Verschuren