Nu online shoppen!

ZTRDG: van boer tot bord

ZTRDG IS TER ZIELE!!! (2018)

Natuurlijk ken je ZTRDG! Regelmatig publiceren we op I Love Food & Wine recepten van dit online magazine. Maar ze hebben hun focus rigoureus uitgebreid. Behalve magazine kun je nu bij ZTRDG ook line boodschappen doen. Alles komt rechtstreeks van de boer! Superhandig. 

Boodschappen rechtstreeks van de boer of producent thuisbezorgd. Dat is vanaf maandag 18 april mogelijk! ZTRDG heeft zijn zaken uitgebreid; van magazine zijn ze omgetoverd tot een online marktplein. Ze bieden een goedgevulde online foodmarkt met meer dan 450 dagverse producten van 70 producenten, voornamelijk van eigen bodem. Met dit nieuwe initiatief vindt ZTRDG de wereld van fresh food delivery opnieuw uit door ‘van boer tot bord‘ voor iedereen bereikbaar te maken, zonder abonnementsverplichting. Na een succesvolle start in Amsterdam & Amstelveen, wordt vanaf 18 april in heel Nederland bezorgd.

Vandaag bezorgd, gisteren geoogst

Het aanbod van de lekkerste producten, afkomstig van ambachtelijke kleine producenten, is door het ZTRDG-team met zorg en aandacht uitgekozen. Het bijzondere is dat juist de gebruiker zelf zijn boodschappentas samenstelt. Dit lijkt in supermarkt-begrippen de normaalste zaak van de wereld, maar is met producten die direct van het land komen een enorm logistieke uitdaging. De tassen worden dan ook dagelijks met de hand ingepakt en vervoerd door een select gezelschap van lokale logistieke partners. Het motto is: vandaag bezorgd, gisteren geoogst!

Inspiratie aan tafel

Oprichter Willem Groeneveld: “Het is voor ons een sport om de pure producten binnen een etmaal, volrijp bij mensen thuis te krijgen. Pure producten, aangevuld met een goed recept zijn de perfecte ingrediënten voor een mooie maaltijd”.
Op ZTRDG.nl zijn de recepten te vinden in het magazine ‘Vandaag’, maar ook de verhalen van de producenten, de nieuwste seizoensproducten, de foodfestivals, expo’s, voorstellingen die je dag mooi kunnen maken. “We willen je graag inspireren. Zodat je aan tafel niet alleen het eten deelt, maar ook de mooiste verhalen” zegt Willem vol trots.

ZTRDG: nu online marktplein

Laat je, vanaf nu, online inspireren om elke dag knettervers te eten. Bestellen van al deze mooie ambachtelijke producten is mogelijk via de website ZTRDG.nl. Vanaf 18 april gaan ze in heel Nederland bezorgen! Ga kijken op  www.ztrdg.nl

 

Meer culinair nieuws? Geef je hier op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *