Gratis!

Magazine Visculinair

Ben jij een onvervalste visliefhebber? En wil je meer weten over vis in het algemeen? Het Nederlands Visbureau geeft elk kwartaal een mooi magazine uit met de titel ‘Visculinair’. Het nieuwste nummer ligt nu in de winkel.

Vanaf 1 juni is de nieuwe kwartaaluitgave Visculinair Magazine weer verschenen. Opnieuw biedt dit magazine lekkere, eenvoudige, soms exclusieve recepten met vis, schaal- en schelpdieren. Daarnaast bevat het ook informatie en achtergrondverhalen over allerlei vissoorten van het lopende seizoen.

cover visculinair juni 2016Inclusief haringspecial

In het nieuwste nummer vind je een special over haring, achtergrondinformatie over ‘Magnifique Makreel, een kort interview met Roberta Pagnier van 24 Kitchen, heerlijke zomerse visrecepten voor de BBQ en de leukste zomerse uitjes. Je vindt het allemaal terug in dit magazine.

 

Waar?

Visculinair wordt voornamelijk besteld door de betere visspecialisten, die het blad als attentie aan hun klanten aanbieden. Ben je geïnteresseerd in het magazine, vraag ernaar bij je visspecialist. Heeft hij dit kwartaalblad niet, vraag hem het dan te bestellen bij het Nederlands Visbureau.

Voor consumenten die vergeefs om Visculinair vragen bij de visboer, bestaat de mogelijkheid om een laatste jaargang (vier exemplaren) te bestellen via www.webshop-visbureau.nl. Al is het natuurlijk wel zo leuk als jouw vishandelaar je elke drie maanden verblijdt met de nieuwste Visculinair.

Alvast zin in bovenstaande makreeltosti? Klik hier.

 

Op de hoogte blijven van het laatste culinaire nieuws? Geef je hier op.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *