Food I Love
Mijn favoriete keuken is zonder twijfel de Italiaanse: vitello tonnato, spaghetti alla carbonara, pici cacio e pepe, risotto al Barolo, gnocchi burro e salvia, tagliata di manzo en natuurlijk tiramisù.
Wine I Love
Wit: Savennières, Fiano di Avellino en witte Bourgogne
Rood: Barolo, Chianti Classico en rode Bourgone
Mousserend: Champagne en Franciacorta
Zoet: Quarts de Chaume
Versterkt: Madeira
Wie is Femke Pruis?
Ik kom uit het mooie Amsterdam, maar tegenwoordig woon en werk ik in één van de leukste steden ter wereld: New York City. Vanuit mijn glazen appartementje op de 20e verdieping van een wolkenkrabber aan de Hudson schrijf ik met veel plezier over wijn, eten en alles wat daarmee te maken heeft.
Als ik niet aan het eten, drinken of schrijven ben, volg ik lessen aan het International Wine Center op Manhattan (WSET). In 2019 heb ik mijn vinologendiploma behaald aan de Wijnacademie, een geweldige leerschool voor elke serieuze wijnliefhebber. Maar het leuke aan wijn is dat je er nooit over uitgeleerd raakt. Ik leer nog elke dag iets nieuws!
In mijn vrije spring ik het liefst op de Citi Bike om nieuwe wijnbars, restaurants en rooftop bars te ontdekken. Ik deel mijn favoriete plekken natuurlijk graag met jullie op I Love food & Wine.
Wil je meer stukken van mij lezen? Neem dan ook eens een kijkje op deze blog.
