Skip to content
I love Food Wine Recepten
FacebookTwitterInstagramPinterest
  • Home
  • Food
    Weekmenu
    • Jamie Oliver recepten
    • Pascale Naessens recepten
    • Jeroen Meus recepten
    • Rukmini Iyer recepten
    Recepten
    • Hoofdgerechten
    • Desserts
    • Soepen
    • Salades
    BBQ
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Big Green Egg
    Vegetarisch/Vegan
    • Linzenstoofpot met miso
    • Indiase auberginecurry
    • Omelet met asperges
    • Griekse plaattaart
    Pasta
    • Pasta alla Norma
    • Pasta pesto
    • Pasta met Gorgonzola
    • Pasta met garnalen
    Klassiekers
    • Boeuf Bourguignon
    • Perfecte bolognesesaus
    • Melanzane Parmigiana
    • Echte chili con carne
    Keukens
    • Italiaanse keuken
    • Franse keuken
    • Aziatische keuken
    • Midden-Oosten keuken
    Welke wijn bij...
    • Stoofvlees?
    • Asperges
    • Meer combinaties
    • Welke hapjes bij champagne?
    Hotspots
    • Gent
    • Antwerpen
    • Rotterdam
    • Den Haag
  • Webshop
  • E-Book
  • Recepten
    • BBQ
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Salades
    • Hoofdgerechten
      • Hoofdgerecht met vis
      • Hoofdgerecht met vlees
      • Vegetarische hoofdgerechten
    • Pasta & risotto
    • Desserts
    • Taarten
    • Borrel
    • Klassiekers
  • Wijn
    • Wijnrecensies
      • Witte wijn
      • Rode wijn
      • Rosé wijn
      • Mousserende wijn
      • Dessertwijn
    • Wijninspiratie
    • Interviews
  • Wijn & Spijs
    • Welke wijn bij welk gerecht?
  • Inspiratie
    • ILFW Travel
  • Over
    • About me
    • Samenwerking
    • Proefpanel
    • Linkinbio
    • Overzicht van alle schrijvers
    • Contact

    Koolhydraatarm

    Bladgroente uit de wok uit het kookboek Sambal Shiok Maleïsie van Mandy Lin
    Wereldkeuken

    Meatless Monday
    Bladgroente met oestersaus: bijgerecht dat altijd past

    Op 20 februari 2023 door Jolande Vos
    Thaise biefstuk salade met kerstomaat uit het kookboek Persiana, elke dag van Sabrina Ghayour
    Salades

    Voor het weekend
    Thaise biefstuk salade met kerstomaten

    Op 4 november 2022 door Jolande Vos
    Roerei met tomaat van Jason Wang uit Xi'an Famous Foods

    Meatless Monday
    Chinese roerei met tomaat (koolhydraatarm)

    Op 26 september 2022 door Jolande Vos
    Gegrilde garnalen met oesterzwammen uit het kookboek De Makkelijk Bakplaat van Rukmini Iyer
    Wereldkeuken

    Snel & Makkelijk
    Garnalen met oesterzwammen uit de oven

    Op 27 juli 2022 door Jolande Vos
    Griekse kipspies met gyros en tzatziki
    BBQ

    Voor het weekend
    Griekse kipspies met tzatziki van de BBQ

    Op 22 juli 2022 door Jolande Vos
    Hele tarbot van de Big Green Egg uit het kookboek Koken met de Big Green Egg
    Hoofdgerecht

    Barbecuefeest
    Hele tarbot van de Big Green Egg: spectaculair effect

    Op 22 juni 2022 door Jolande Vos
    Mosselen met ponzu uit het kookboek Eat This Fish van de Blend Brothers
    Hoofdgerecht

    Blendbrothers
    Eat this Fish: mosselen met ponzu

    Op 17 juni 2022 door Jolande Vos
    Koreaanse steak tartare of steak tartaar uit het kookboek Izakaya van Tim Anderson
    Voorgerecht

    Voor het weekend
    Koreaanse steak tartare; de spannende variant

    Op 27 mei 2022 door Jolande Vos
    Kabeljauw uit de oven met pijnboompitten uit het kookboek De makkelijke bakplaat van Rukmini Iyer
    Hoofdgerecht

    Snel & Makkelijk
    Krokante kabeljauw uit de oven met pijnboompitten

    Op 26 mei 2022 door Jolande Vos
    1 2 3 … 7 Volgende »

    Meest populair

    • Weekmenu 13 2023 Hollandse groente
      5x creatief met Hollandse groente
      in
    • Pannenkoeken bakken
      Oma’s eierpannenkoeken
      in
    • Entrecôte met champignonsaus
      Hoe bak je de perfecte entrecôte?
      in

    Mis nooit meer de beste food & wine – tips

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Over I Love Food & Wine

    I Love Food & Wine is een culinair platform met de lekkerste, spannendste en mooiste
    Wijn ❤Spijs ❤Combinaties. Foodschrijver en Register Vinoloog Jolande Vos zorgt samen met haar team elke dag weer voor verrukkelijke food & wine pairings. Uiteraard met recepten van de gerechten en de verkoopadressen van de getipte wijnen. Verder wijnbeoordelingen door het professionele I Love Food & Wine- proefpanel, kookboekrecensies en culinaire hotspots.

    Jolande Vos Jolande Vos

    ilovefoodwine op Instagram

    …

    Blijf op de hoogte

    FacebookTwitterInstagramPinterest
    • Disclaimer
    • Verantwoording
    • Contact
    • In de media
    • Samenwerking

    I love Food and Wine

    © Copyright I Love Food & Wine * All Rights Reserved.
    Privacyverklaring I Love Food & Wine

    Exclusive Member of Mediavine Food